Home

Hall design

Ipari épületek, sport létesítmények, hűtőházak, raktárak speciális üzemi épületegyüttesek területén megszerzett tervezési és kivitelezési tapasztalatok alapján értékes koncepciót tudunk alkotni a megrendelő felé eddigi megrendelőink legnagyobb megelégedésére. Minden olyan szaktervezései területet mely speciális tervezést, jogosultságot igényel, olyan külsős szakértőkkel oldunk meg akik évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a kívánt területeken.

Ezen felül biztosítjuk:

 • Teljes körű tanácsadás, összefüggéseket feltáró alkotó tervezési koncepciók megteremtése
 • Project Koordinálás
 • Megfelelő Tervezői Jogosultság
 • Gyártmány Tervezés
 • Épület működésének összehangolása külső-belső területi/geometriai, technológiai és gépész szempontok együttes figyelembevételével
 • Funkcionalitás szem előtt tartása mellett és korszerű igényes megjelenés harmonizálása

Hall constraction

Saját dolgozói eszközállomány valamint alvállalkozói partnerek bevonásával az ipari épületek, sportlétesítmények, üzemek, raktárak, csarnokok kivitelezéséhez szükséges feladatok teljes körű kivitelezését biztosítjuk.

A 2 évtizedes ipari kivitelezési és könnyű szerkezetű építési tevékenyég során kialakult az a tapasztalati hátterünk, amely minden egyes szerkezetépítő, burkoló, tetőfedő valamint panelezés technikai kérdésben segíti munkánkat, már a tervezés fázisától.

A megszerzett tapasztalat és elkötelezettség kivitelezési területeken előnyös a megépített épületek ázás mentességéhez, állékonyságához, hézagmentességéhez, repedésmentességéhez. Ez a kulcsa a megrendelő elégedettségének, amely meghozza a lehetőséget a partnereinkkel való további együttműködés irányába, vagy a jóérzésű továbbajánláshoz. Természetesen ugyanilyen fontos szempont az idő ütemezések összehangolása és betartása a megrendelővel, a pótmunkák elkerülése valamint az átlátható ajánlati rendszer használata. A menetközben felmerülő igények és esetleges változtatások kiemelkedően magas rugalmassággal történő kezelése.

About Us

Tisztelt Hölgyem, Tisztelt Uram, cégünk az ipari építészet területein lát el alkotó feladatokat az alábbi témakörökben: döntést támogató stratégiai és koncepció analitika, két évtizedes építész tapasztalattal beruházás előkészítés, építész tervezés, szerkezet tervezés, saját bázisú acélszerkezetgyártás, teljes körű szerkezetépítés, könnyűszerkezetes kivitelezés, projekt felügyelet.

Az Archimax Invest Industrial Kft. 2007-ben alakult. Az Archimax kft. alapító tulajdonosa Bagi Tamás. 1995-ben a BMGE ipari tanszéken szerzett diplomával olasz anyavállalatú acélszerkezetes casarnoképületeket építő cégnél kezdte az ipari épületek építését Magyarországon és külföldön létesítményi felelősként.
1999 óta saját alapítású céges keretek között önálló gyártmánytervezési és acélfeldolgozási háttérrel többnyire visszatérő partnerek kiszolgálásával közel 90 ipari beruházás lebonyolítását vitte sikerre generálkivitelezőként vagy szerkezetépítő szakkivitelezőként.
Ezzel párhuzamosan sok ipari épület tervezése is sikeresen megvalósult az irányítása és alkotó tevékenysége révén, amik többsége meg is épült. Ezek a tervezői referenciában láthatóak.

Mára a szakmában eltöltött 2 évtizedes tapasztalat, a korrekt megrendelők felé megvalósított aktivitás valamint a beszállítókat, kivitelezési partnereket megbecsülő és megóvó folyamatos magatartás értékes feltételeket hozott létre a további működési területeken mind szakismeretben, tapasztalatban, mind kapcsolati területeken. Ez összességében segíti a költséghatékony, optimalizált és működésileg legsikeresebb megoldásokat megtalálni a megrendelők számára.

Az Archimax kft. rendelkezik:

 • Saját telephellyel
 • Saját gyártő üzemi berendezésekkel
 • több tonnás mozgatógépekkel, feldolgozó eszközállománnyal
 • Saját munkaerővel
 • Könnyűszerkezetes kivitelezéshez, szállító járművekkel és célszerszámokkal
 • Biztonsági eszközökkel

3000 m2 volumenig önállóan megvalósítható bármilyen ipari csarnoképület tervezéstől a bezárt és készreszerelt épületig, az ezt meghaladó beruházást alvállalkozók bevonásával valósítjuk meg.
A speciális feladatokat, mint speciális vízzárások és speciális betonozási feladatok elvégzését szakosodott és jó referenciával működő bevált szakcégek bevonásával oldjuk meg.

Contact Us

Archimax Invest Industrial kft.

Cím
2111 Szada
Ipari Park 9.

Bagi Tamás (É1 3785)
Telefon: +36 70 3131 555
Email: archimax@archimax.hu

Adószám: 13137496-2-13
Számlaszám: 10700079-27977202-51100005

Created by TDGA Kft. used WordPress